STAGES

We draaien er niet omheen: Puik zoekt als de donder stagiairs. Is een stage bij Puik iets voor jou? Dat ligt eraan. Heb jij een 'zesjesmentaliteit'? Dan niet. Maar ben je op zoek naar een plek waar je in korte tijd veel leert en ben je een pittig type met goede ideeën en niet vies van hard werken? Stuur ons dan als de wiedeweerga een e-mail of - nog liever - bel ons.
We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat we je te bieden hebben. Laten we beginnen met het belangrijkste: een super leerzame stage. Je werkt in een rete-ambitieus team op een van de mooiste kantoorlocaties in hartje Reuver (makkelijk bereikbaar met de auto en de trein). Daarnaast krijg je veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding. En als 'bonus' kun je elke dag met kantoorhond Ties (een eigenwijze labradoodle) knuffelen.

REDACTEUR MAGAZINE

Wij zoeken een puike stagiair. Iemand met een vlotte pen die samen met ons vorm en inhoud wil geven aan een wekelijks digitaal magazin. Jouw werk bestaat uit het bijwonen van redactievergaderingen, het zelfstandig inplannen en afnemen van interviews (telefonisch of op locatie), het uitwerken van interviews tot lekker leesbare (korte) verhalen en het redigeren van aangeleverde content. Daarnaast denk je mee over potentieel interessante onderwerpen en zoek je passend beeldmateriaal. Ben jij een leergierige redacteur die graag samen met ons pioniert en onderneemt in de vrije ruimte? Heb je een makkelijk leesbare, toegankelijke schrijfstijl? Regel jij je zaken standaard zelf en ben je bereid om af en toe op pad te gaan? Ben je een tikkie eigenwijs en niet schuw om ons met jouw ideeën te verrassen? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken.

MEDIAMANAGER (BOL; NIVEAU 4)

We hoeven je niet uit te leggen dat 't er op de redactie van een magazine hectisch aan toegaat. E-mails met persberichten stromen aan de lopende band binnen en bedrijven bellen om nog een advertentie te reserveren. Als mediamanager help je ons om orde te brengen in deze gezellige chaos. Samen met het redactie- en verkoopteam beheer je de contentplanning, maak je afspraken met adverteerders, bewaak je deadlines en monitor je de bezoekerscijfers. Ook jouw creatieve ei kun je bij Puik kwijt. Alle content moet namelijk in een mooi, digitaal jasje worden gegoten. Dit betekent dat ook het opmaken van artikelen tot jouw taken behoort.

MEDIAVORMGEVER (BOL; NIVEAU 4)

Elke week willen we weer een super fraaie uitgave van Puik maken! Dat betekent dat alle content (tekst, foto's, video's en nog veel meer) getransformeerd moet worden tot sjieke pagina's die ook nog eens makkelijk leesbaar zijn op computer, tablet en mobiel. En dat is precies waar jij je mee bezighoudt. Het opmaken van Puik is een mix van 'traditioneel' grafisch werk (in Indesign, Photoshop en Illustrator) en online vormgeving in het Puik-cms. Als mediavormgever maak je bovendien advertenties voor onze klanten en ook de grafische uitingen van Puik (denk aan infographics) komen uit jouw vingers.

ALLROUND DTP'ER (BOL; NIVEAU 3)

Omdat we elke week een nieuw magazine publiceren, hoef je je als allround DTP'er geen moment te vervelen. Binnen de kaders van de Puik-huisstijl transformeer je teksten en beelden tot lekker leesbare pagina's die er ook nog eens fraai uitzien. Het opmaken van Puik is een mix van 'traditioneel' grafisch werk (in Indesign, Photoshop en Illustrator) en online vormgeving in het Puik-cms. Daarnaast krijg je ook de ruimte om zelfstandig covers, advertenties en graphics te ontwerpen.

MEER WETEN OF SOLLICITEREN?

T. 085 902 27 30 of E. rob@puiklokaal.nl