JOUW VERHAAL IN PUIK

Organiseer je een evenement? Heeft jouw vereniging leuk nieuws? Heb je een bijzondere hobby? Heb je een mooie foto in onze gemeente gemaakt? Of een bijzonder moment vastgelegd op video? Wil je iemand in het zonnetje zetten? Vieren jullie binnen de familie vier generaties? Heeft jouw bedrijf een opening of jubileum in het verschiet? Kortom: heb jij een leuk verhaal en/of beeld voor Puik? Laat het ons weten
Heb je een idee voor een bericht of artikel? Of heb je zelf al een artikel of persbericht geschreven? Stuur dan een e-mail naar redactie@puiklokaal.nl. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Het is slim om ons op tijd te informeren. We proberen alle aangeleverd tekst- en beeldmateriaal te plaatsen, maar soms moeten we keuzes maken. We laten je altijd even weten of - en zo ja, wanneer - we jouw bericht plaatsen. Ook kan het zijn dat we de aangeleverde tekst nog herschrijven, zodat het bericht past in Puik. Bij grote veranderingen leggen we de tekst nog even aan je voor, voor akkoord.

FOTO'S EN VIDEO'S IN PUIK

Aan het maken en publiceren van foto's en video's zijn wettelijke regels verbonden. We hebben te maken met privacywetgeving en auteursrecht. Als je ons foto's stuurt voor publicatie in Puik, is het belangrijk dat we toestemming hebben van de maker én van de mensen die op de foto staan om deze foto te publiceren.

Wil je ons grotere aantallen foto's sturen, dan gaat dat vaak niet via e-mail omdat bestanden te zwaar zijn. We adviseren je dan om Wetransfer te gebruiken.