ADVERTEREN

Adverteren in Puik is om meerdere redenen interessant. Allereerst omdat je écht de inwoners van Beesel, Offenbeek en Reuver bereikt. En doordat advertenties altijd tussen redactionele artikelen staan, verdrinkt jouw advertentie niet tussen andere commerciële berichten en krijgt het de aandacht die het verdient.

Je kunt op verschillende manieren jouw bedrijf, product, dienst of evenement in Puik onder de aandacht brengen. Door middel van een advertentie, maar ook door middel van een advertorial. Dit is een artikel met een commerciële lading. Hieronder hebben we alle mogelijkheden op een rij gezet.
Heb je vragen, schroom dan niet om ons te bellen (T. 085-902 2730) of te mailen (E. verkoop@puiklokaal.nl).

Alle prijzen zijn per plaatsing (per week), exclusief opmaakkosten en exclusief BTW.


Wil je weten hoe groot een advertentie er in werkelijkheid uitziet? Neem dan contact met ons op.

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

BIJZONDERE ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN & ADVERTORIALS

FAMILIEBERICHTEN

Familiebericht

€ 60,-

  • Een compact bericht met een korte tekst en eventuele afbeelding over een geboorte, jubileum, huwelijk, overlijden, succeswensen of bijzondere prestatie op de familiepagina.


Familiebericht UPDATE

€ 120,-

  • De inhoud is gelijk aan het standaard familiebericht (zie links van dit prijsitem). Echter een familiebericht UPDATE bericht wordt separaat gepubliceerd en gestuurd aan al onze abonnees op een ander moment dan de reguliere publicatie op woensdag van 17.00 uur.


In memoriam

€ 75,00

  • Jouw in memoriam bericht wordt op een aparte pagina in de uitgave opgenomen. Tekst en foto('s) en eventueel logo van organisatie of vereniging worden door jou aangeleverd en door Puik op de pagina geplaatst.